• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe Marka

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Wielkim fanem pisanek nigdy nie byłem (choć te Scanie i tak skromnie i ładnie pomalowanie - tu + za lkier- Herpa dała radę), więc zwróciłem większą uwagę na chłodnie - genialna. Idealny tył!

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Na Maxy ile by razy nie były prezentowane, to zawsze miło się na nie patrzy. Cóż, te panienki mają coś w sobie. :D A poza tym mi osobiście bardzo podoba się ten kolor.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jeszcze pozwolę sobie wrócić do 3 pierwszych modeli czyli SK Brandt, SK Ruberg oraz Iveco Dietsch - nie wiem czy zdawałeś sobie z tego sprawę, ale to bardzo cenne, bo dość mocno limitowane modele, każdy wyszedł w ilości zaledwie 1000 sztuk :)

OP
OP
mareknyc

mareknyc

Aktywny użytkownik
Reakcje
74 8 0
Jeszcze pozwolę sobie wrócić do 3 pierwszych modeli czyli SK Brandt, SK Ruberg oraz Iveco Dietsch - nie wiem czy zdawałeś sobie z tego sprawę, ale to bardzo cenne, bo dość mocno limitowane modele, każdy wyszedł w ilości zaledwie 1000 sztuk :)
Tego akurat nie wiedziałem ,czy ktoś wie jak jest z maxami?

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
Też SK-acz podoba mi się bardziej. Fajna wersja z zabudowanym podwoziem i amerykańskim wydechem.

OP
OP
mareknyc

mareknyc

Aktywny użytkownik
Reakcje
74 8 0
Ja myślałem,że istnieje tylko jeden model widmo.:( O Euroad nie słyszałem.Ten model jeszcze nie dotarł do mnie a już powinien,miałem nadzieję pokazać przed świętami ale nic nie wyszło z tego może dzisiaj dojdzie a może zaraz po świętach.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
Sachs Trans, to spedycja, którą wypada mieć w kolekcji. Szkoda, że wyszły tylko trzy modele w tych barwach. :(