• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Nie przypominam sobie bym jakiś ręcznik papierowy robił, chyba mnie pomyliłeś z kimś. :D :D :D
Co do Scanii to bardzo mi się podoba, świetnie wygląda, typowy polski zestaw. :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.319 387 20
Bardzo fajnie zwaloryzowany model. Szczególnie podoba mi się waloryzacja kontenera. Model wygląda jak w realu.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Fajnie, że się podoba szczególnie, że ta Scania miała już iść na części bo trochę przeszła:)

Nie przypominam sobie bym jakiś ręcznik papierowy robił, chyba mnie pomyliłeś z kimś. :D :D :D
Co do Scanii to bardzo mi się podoba, świetnie wygląda, typowy polski zestaw. :)
Wydawało mi się, że to u Ciebie kiedyś widziałem. :)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Dla mnie poprzednia Scania jest boska. Bardzo marzy mi się taki zestaw szczególnie, że przez moje miasto (DK1 teraz już raczej DK91) przewija się sporo kontenerowców. Problem jest jedynie ze znalezieniem ciekawie pomalowanego ciągnika, no i kontenerów w malowaniu. Jedyne co mi się nie podoba to lusterka, które bym wymienił na Herpowskie. No i nawiercił otwory w felgach. Ale i tak podoba mi się strasznie. Więc jak byś miał już jej dość to u mnie na półce znajdzie się dla niej miejsce ;) To samo tyczy się wcześniejszego Iveco Stralins. Ciągnik bardzo mi się podoba, ale naczepa trochę psuje efekt.

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Słoneczko bardzo fajne. Już je widziałem u Ciebie ale jak je zobaczyłem w realu hmm :) Jeszce lepsze wrażenie na mnie zrobiło. Odwzorowanie super.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,
dzięki za wcześniejsze wpisy. :)
Dzisiaj taki trochę odgrzewany kotlet. Scania którą już kiedyś pokazywałem na innym forum. Trochę nad nią popracowałem i dałem inną naczepę. Taki tam zestaw no name z Białorusi.

Pozdrawiam

ManMania

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Pomysł ciekawy, ale mam zastrzeżenie tabliczka ''Tir'' zapewne kalkomania jest źle przyklejona, w sensie widać na niej przetłoczenia na grillu.Wystarczy dociąć kawałek plastiku,kartonu i pomalować na kolor taki metalowy :D i na to nakleić kalkomania, bo to da o wiele lepszy efekt moim zdaniem.Lub mam złudzenie, że widać przetłoczenia, bo i taki wariant możliwy.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 47 0
Tabliczi typu tir wystarczy skalpelem wyciąć z paiperem od kalkomanii i razem nakleić na cyjanoakryl na danym elemencie.Będzie wygladała jak prawdziwa tablica, bez załamań na nierównej powierzchni.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 47 0
Piekna to mało powiedziane.Jest cudowna i zastanawiam się czy mimo zaprzestania zbierania WB to tej jednej i tej drugiej niebieskiej jednak nie kupić.