• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

M

Maverick

Gość
Scania z tym kontenerem fajnie wygląda choć ja bym zmienił koła chociażby w samym ciągniku aby wyglądał na taki "wypasony/zadbany".

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam, dzięki za odwiedziny i komentarze, ta Scania to była moja pierwsza próba waloryzacji muszę odnaleźć do niej lusterka, które zaginęły w trakcie przeprowadzki :( i rzeczywiście zmienić te koła bo są lekko szpetne.

Dzisiaj kolejny zestaw z którym coś tam próbowałem zrobić :)

Iveco Stralis

Pozdrawiam

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Bardzo fajne modele pokazujesz mi najbardziej podobają się Koopsy. Scania z kontenerem jest super jakby dopiero wyjechała z terminala kontenerowego w Gdyni.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam,dzięki za odwiedziny. Dzisiaj pokażę nowy nabytek w malowaniu Willi Betz

Volvo FH12

i przy okazji kolejne Volvo WB, które już mam od jakiegoś czasu. Szkoda tylko, że Herpie nie chciało się zmienić nr bocznego na koniu, ale i tak fajnie razem wyglądają. :)

Pozdrawiam

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 47 0
Nie chciało im się zmienić numeru bocznego a raczej nie mogli.Z tego co wiem w Betzu był tylko jeden taki ciągnik w oddziale holenderskim.Z naczepą firanką jakoś bardziej mi się podoba.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 47 0
Nie koniecznie zamówiła.Zdarzało się że samochody otrzymywali na testy.Dana firma liczyła na wiekszą dostawe.Tak podobno było z białym Manem TGA.Też był tylko jeden.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Witam, dzisiaj pokażę zestaw, który już prezentowałem kiedyś na innym forum. Ciągnik poddałem lekkiej waloryzacji i myślę, że teraz prezentuję się znacznie lepiej.

Pozdrawiam

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Hehe lepiej sprawdź czy wszystkie stoją ;) , rzeczywiście teraz przypominam sobie, że kiedyś takie pokazywałeś, kurcze, a mogłem kopić niebieskiego żeby nie było plagiatu :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.319 387 20
Fajne zestawy pokazujesz. Lubię takie "no name" jak w dwóch ostatnich prezentacjach. Często widuje się na naszych drogach takich przewoźników.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Ładne zestawy pokazujesz, bez zbędnych wodotrysków. Jedno tylko co bym zmienił to te nieszczęsne "kije od szczotek" - ale pewnie z czasem sam coś lepszego wymyślisz, kilka patentów można też znaleźć na innych forach.
pozdr.

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Dzięki Panowie za dobre słowo :). Co do "kijów od szczotek" to miałem dwa inne pomysły, ale jeden gorszy od drugiego :(, więc na razie muszą zostać, chyba że jakaś mała podpowiedź.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Jeju Hepra potrafi zrobić tyle detali?o_O I jest strasznie rzadko spotykane. Ale fakt model jest świetny. Wszystkie te detale tworzą cudowną całość, jedyne czego mi brakuje to jakiejś owiewki na cięgniku i inne detale jak pomalowany bak czy poprzewiercane dziury w felgach. Ale takiego modelu trochę szkoda ruszać swoją ręką bo taki pudełkowy jest genialny. No i pogratulować wytrwałości w zbieraniu WB. Oby uzbierało się 4 razy więcej:D

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.705 47 0
Rozumiem że naczepa jest oryginalna Herpy?
Przyznam że nie wiedziałem że taką zrobili.Mam taki ciągnik solo, ale teraz będę szukał takiej naczepy.Świetne detale i cały zestaw bardzo mi sie podoba.
Ps. jeszcze Ci trochę brakuje Betzy, mam "nieco" więcej.:p