• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe ASTRO

OP
OP
Astro

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.229 301 15
Głębię mozna zwiększyć przez większą przysłonę i dłuższy czas naświetlania, ale do tego potrzebny statyw, z ten gdzieś schowałem :)

OP
OP
Astro

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.229 301 15
W sumie to nie wiedziałem, gdzie to wrzucić... taśmociąg wykonany z tektury wypalonej laserem. Jakiejś tam firmy, której wcześniej nie znałem. I pewnie lepiej nie poznam. Bo się namęczyłem z tym badziewiem jak debil jakiś zamiat rzucić do kosza i zrobić swój drukowany... No, zmęczyłem ten model. A co się nakląłem to niejeden szewc by pozazdrościł...
PSX_20230515_011433.jpg
PSX_20230515_011453.jpg
PSX_20230515_011529.jpg
PSX_20230515_011546.jpg
PSX_20230515_011630.jpg

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.625 120 86
A co to za sztuka w 3D drukowane zrobić? Ot skleić taki 'niesklejalny', to jest sztuka! ;) i nowe umięjetności językowe nabyte i poznanie swojej osobowości (cierpliwość, osiąganie celów). ;);)

OP
OP
Astro

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.229 301 15
Wszyscy jarają szlugi, to jest temat długi.
Z tego co pamiętam, jedynie moja ciotka, siostra ojca, w tym czasie, czyli w latach 80-tych, nie paliła. Poza tym wszyscy w rodzinie. I nie tylko. A teraz co rusz nowotwory... To jest symbol tych czasów. Miałem nawet w pokoju plakaty reklamowe Marlboro, West czy Camel. Tego ostatniego mieliśmy reklamówki landrowery i jeepy - resoraki w róźnych skalach. Do dziś dwa trzymam gdzieś skitrane.