• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ciężarówki w skali 1:43

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.926 388 20
Na koniec roku DeA zaskoczyła i wydała model Raby w oznaczeniach Hungarocamion... W mojej ocenie model zrobiony świetnie i właśnie w takiej jakości powinny być wydawane wszystkie modele w tej serii.

Raba Hungarocamion 006.jpeg

Reakcje
69 2 0
Mam, upolowałem.
Kupione raczej z sentymentu niż potrzeby. Żeby pamiętać, że kiedyś Polska coś w świecie jednak znaczyła....
Mój egzemplarz nie ma widocznych miejsc technologicznych, ale drugi egzemplarz niestety je miał.
Nie masz przebarwień ?
W tym drugim egzemplarzy była delikatna różnica w odcieniu białego na cysternie między oboma stronami i między resztą karoserii ...

Arlo

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam, jestem tutaj nowy i oglądam te modele z ciekawością. Mam także jedno pytanie. Mieszkam za granicą i staram się też te modele zbierać. Musze zawsze wysłać listę modeli, które będą dla mnie zostawione w kiasku. Jest może nowa lista modeli, którą wyjdą teraz po 100-tnym numerze?
Dziękuję z góry za odpowiedź.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.926 388 20
Jest lista z przecieków facebookowych, ale czy to jest prawdziwa lista, to się dopiero okaże jak DeA potwierdzi lub jak będą wychodziły kolejne modele. Wklejam ją poniżej na zasadzie ciekawostki.

1742324396614.png

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.926 388 20
No i mamy kolejny model, co prawda niewiele wspólnego z okresem PRL-u ma ta zabudowa, bo takie u nas w PRL-owskich czasach nie jeździły...

Mercedes Benz L608D Pomoc Drogowa

MB L609D autolaweta 009.jpeg

Pozostałe zdjęcia w moim temacie KLIK.