• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki USA Żyraf82

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.069 158 2
Bardzo fajny i bardzo rzadki w naszej skali model, ciekawy napis na tylnym zderzaku tego pojazdu.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.174 387 20
Fajny ten metalowy model. Bardzo fajnie wygląda. Dużo szczegółów, fajne malowanie. Podoba mi się.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.174 387 20
Świetny ten amerykaniec. Pięknie zrobiona jest naczepa, choć tylna belka goła jak święty turecki. :D Niesamowicie długi ten zestaw. Ledwo mieści się na tym placu.

RS11

Znany użytkownik
Reakcje
153 0 0
Bardzo fajny zestaw, a Swift narodził się w Brukseli w 1973r tak przy okazji, a w USA pojawił sie w 1979. Nie mylić ze Swift który narodził sie ponad 100lat temu i zajmował się transportem żywności, chłodnie wagony i naczepy-MCW robił takie zestawy w HO.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.174 387 20
Bardzo ciekawie wygląda ten Ford. Dodatki na duży plus. Podoba mi się. (y)

OP
OP
zyraf82

zyraf82

Znany użytkownik
Reakcje
36 0 0
Mnie osobiście w takiej konfiguracji ten model nie leży, ale to Athern więc z racji wykonania taki już zostanie.