• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki USA Żyraf82

Reakcje
11.617 67 1
Jeden z niewielu amerykańskich ciągników który mi się podoba . Klasyka pełną gębą . Duża ilość chromów oraz te stojące kominy to jest to co mi się kojarzy z transportem zza wielkiej wody .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.174 387 20
Pięknie wygląda ten Peterbilt. Kapitalnie ma zrobione chromowane elementy. Naczepa też bardzo ciekawa, no i ma zrobiony tył. Piękny model.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.174 387 20
Naczepa rzeczywiście, wygląda bardzo dobrze. Natomiast ciągnik jakoś mi nie leży. Te metalowe niby wyglądają fajnie, ale jednak coś im brakuje. No ale jeśli nikt inny nie produkuje tych modeli to i takie trzeba mieć w kolekcji. :podstepny:

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.174 387 20
Bardzo fajny ten amerykaniec. Tak zapytam, z czystej ciekawości - te dziury w przednim zderzaku to mają jakiś cel??? Czyżby tam miały być dodatkowe halogeny???

OP
OP
zyraf82

zyraf82

Znany użytkownik
Reakcje
36 0 0
Ford F350 z 1954r. Producent Classic Metal Works. Model wykonany z metalu z plastikowymi elementami. Mam jeszcze kilka osobówek i ciężarówek tego producenta i są to naprawdę świetnie wykonane miniatury :)

IMG_0914.JPG
IMG_0916.JPG
IMG_0917.JPG
IMG_0918.JPG

Ostatnio edytowane: