• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.998 387 20
A żeby nie było kupiłem sobie Nysę z GPM i już jest w podkładzie ale koła nie będą skrętne , więc pytanie czy warto w ogóle ją konczyć ???
Myślę, że jedyna rzecz, którą teraz możesz zrobić to przesłać tą rozpoczętą Nysę koledze @Hoart żeby zrobił Ci skrętne koła, a z resztą elementów i malowania sobie poradzisz. Wted Twoja praca będzie miała sens... :ROFL::ROFL::ROFL:

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
Myślę, że jedyna rzecz, którą teraz możesz zrobić to przesłać tą rozpoczętą Nysę koledze @Hoart żeby zrobił Ci skrętne koła, a z resztą elementów i malowania sobie poradzisz. Wted Twoja praca będzie miała sens... :ROFL::ROFL::ROFL:
No to ja też pakuję moje 3000 modeli i będę liczył na przeróbkę.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
No i teraz to pokazałeś model a te poprzednie 278 stron wątku to możesz skasować :):):)
Już są na śmietniku.

Ale czy ma otwierane drzwi i dekoder dźwiękowy ?, dymi się z wydechu ?, koła pompowane ?
Tak w ciemno to ja już serducha nie dam...., te czasy się skończyły:ROFL::ROFL::ROFL:
Nie ma nie ma...
Oś skrętna, czy tylko wykręcona w jedną stronę? Reszta jak @Tomek M. :ROFL::ROFL::ROFL:
No w jedną... czyli szrot.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.455 2 0
Michał no w końcu ty pokazałeś prawdziwe model bo kółka się skracają:ROFL:bo z tego co się naczytałem to wszyscy mamy zabawki a nie modele:cry:tak na serio to ostatnie prezentowane Sk-cze i Scania prezentuje się świetnie(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.998 387 20
No i wreszcie... Ufff... dziś pełnia szczęścia, widzę drugi model... pięknie wygląda SK-acz ze skręconymi kołami... Natomiast poprzedni w barwach TNT to taka namiastka, przejściówka pomiędzy zabawką, a modelem... :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL: