• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.852 4 0
Uwielbiam zdjęcia grupowe wielu ciężarówek, niezależnie w jakich barwach występują. Offergeld-y bardzo ciekawe, ale "białasy" Nordtank są po prostu zaj...te! W oczy rzucaja się SK-cze z wysoką kabiną i srebrną "mordą". Świetna fota. :)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.051 158 2
Fajny fabryczny brudas, tylko ktoś przesadził z tymi tylnymi kołami w ciągniku nie wygląda to dobrze no i wiadomo nie jest to model w pełni wartościowy bo nie posiada skrętnych kół :):):) Pozdr.
No niestety nie ma przedniej osi skrętnej ....czyli minus 5pkt wartości.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
No to niedobrze... ale mam nadzieję, że jeden obserwator naszych kolekcji może coś zaproponuje, może będzie chciał je odkupić, albo może pokaże swoje modele.
Widzisz Michał ja ponad 25 lat zbieram modele i nie wiedziałem że najważniesze jest by się kołą skręcały , chyba wszystko co mam wystawie koło śmietnika i zaczynam zbierać znaczki pocztowe albo figurki z kinderniespodzianki :( :( :(

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.852 4 0
Ja myślałem, że Michał robi film, jak mu się te koła zaczynają skręcać, a tu cyk - koniec filmu... :ROFL::ROFL::ROFL: Tak się nie będziemy bawić! :ROFL::ROFL::ROFL:
Co do samego modelu , to jedni robią dalekie Niemcy, a tu jak widać jest bliska Azja... :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Bardzo ciekawy model. Zawsze brakowało mi świateł w naczepie, ale widzę, że się strasznie myliłem... :oops: Światła to pikuś... tzn. Pan Pikuś...
Teraz z tego co widzę to najważniejsze są skrętne koła... :eek: Nie mogę tego przeżyć, że przez tyle lat byłem taki naiwny... W takim razie pozostaje mi pójść w ślady kolegów i wystawić swoje (właściwie nic nie warte, bo bez skrętnych kół) modele koło smietnika... :niepewny: Może ktoś zdecyduje się na nie jako zabawki, choć bez skrętnych kół to i zabawki są pewnie beee... :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL: