• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.214 387 20
SK-acz czteroosiowy najciekawszy, tylko się mu troszkę lusterko pogięło.;)

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.032 16 0
Monitoring Ci nie pomoże . Jedyne co mnie może odstraszyć to jakby tego chronił sam Chuck Norris :D
Chuck Norris to juz bardziej dziadek;) może Pan Boczek z Kiepskich...[DOUBLEPOST=1368557676][/DOUBLEPOST] Ciekawe te betoniarki(y)

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Fajny zestaw betoniarek , nie mogę wybrać faworyta ale chyba ta trzy osiowa mi najbardziej się podoba ( tak że jak by co to może jechać do mnie ) .
A ten z naczepą to taki w dalekie trasy :ROFL:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.214 387 20
Jak mieć Dafy to już w dwóch kolorkach. :D Bardzo fajne malowanie tych naczep. Ale ciekawie wygląda kolejny TNT. WIdzę, że nawet zarejestrowany. (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.638 67 1
Model TNT już komentowałem , jest super . Z dzisiaj pokazanych bardzo fajnie wyglądają te w fabrycznym malowaniu . Chyba trzeba będzie się na nie kiedyś zaczaić bo z tego co pamiętam to występują w atrakcyjnych cenach .

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.087 158 2
Model TNT już komentowałem , jest super . Z dzisiaj pokazanych bardzo fajnie wyglądają te w fabrycznym malowaniu . Chyba trzeba będzie się na nie kiedyś zaczaić bo z tego co pamiętam to występują w atrakcyjnych cenach .
Czerwonych miałem kiedyś 4 sztuki, zostawiłem sobie półtorej sztuki.

Jak mieć Dafy to już w dwóch kolorkach. :D Bardzo fajne malowanie tych naczep. Ale ciekawie wygląda kolejny TNT. WIdzę, że nawet zarejestrowany. (y)
Plan jest taki, żeby wszystkie modele TNT były zarejestrowane.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.667 47 0
Tyma razem muszę przyznać że TNT najlepiej wygląda.To zdecydowanie jeden z lepszych modeli w tych barwach.