• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Scania z noskiem i silosem wpada w oko :)

Mercedes z ostatniej prezentacji - piękny, aż szkoda, że musi wisieć na tej podstawce sam bez naczepy :))

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.667 47 0
Nemo chyba nie robilo naczep.Model jak każde Nemo sietny.Wersja ciągnika podoba mi się tak samo jak wywrotki.Idealnie by pasował na afgańskie szlaki.

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Właśnie miałem spytać czy były w ogóle? Co nie zmienia faktu, że właśnie z naczepą świetnie by się prezentował.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.087 158 2
Nemo chyba nie robilo naczep.Model jak każde Nemo sietny.Wersja ciągnika podoba mi się tak samo jak wywrotki.Idealnie by pasował na afgańskie szlaki.
Była by idealna, mały brudzing i jak znalazł.

Właśnie miałem spytać czy były w ogóle? Co nie zmienia faktu, że właśnie z naczepą świetnie by się prezentował.
No z tego co wiem to nie, bo nawet na ebayu nigdy nie widziałem naczepy.

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Scania bardzo ciekawa podoba mi się w ,takiej konfiguracji i tej kabinie. Z tą szyba w Scanii jest coś nie tak czy mi się zdaje :niepewny:.

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Modele pierwsza klasa. Widać Michał wygrał przetarg pod budowe nowej bazy TNT i teraz same wywrotki i budowlańce będzie pokazywać ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.214 387 20
MEMO to klasa sama w sobie, piękny. Ale ta Scania wygląda kapitalnie. Wywrot w krótkiej kabinie jest genialny. Piękne nabytki. (y)

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
No ładnie ładnie. Już pod baze TNT fundamenty wylewają a ja jeszcze ani jednej foteczki widziałem ;). Modele przyzwoite najbardziej mi sie podoba przyczepa Mercedesa z zawartością :).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.214 387 20
Budowa, jak widzę, idzie pełną parą. Przyczepa z koparką bardzo urokliwa.