• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.379 387 20
Całkiem fajne te wikingowe modele. Zima się zbliża to i opony mają z dużym bieżnikiem. :podstepny: Najciekawszy ostatni SK-acz, ze względu na zabudowę. Świetnie wygląda. Zmienić mu koła i będzie naprawdę świetny model.

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Bym zaryzykował stwierdzenie, że nowsze kola mogłyby konkurować z Herpowskimi, ale stare to gniot.
Mietek jak wcześniejsze cieszy oko dobrze odwzorowaną linia kabiny, fajnym urealnieniem jest ten uniesiony spojler.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ten Daf ma ciekawy styl malowania i faktycznie szkoda, że nie masz do niego oryginalnej naczepy, bo wtedy dopiero byłoby na co popatrzeć. W tej chwili to wygląda trochę jak wyjeżdżony już u niemca i wyeksportowany na wschód. :p

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.134 158 2
DAFik ZAJE...fajny! Ale F88 to ja kupuję!!! Numer konta mam :ROFL:
Mam już chętnego, któremu już obiecałem kilka miesięcy wcześniej F88.

No Michał kapitalny ciągnik CI się trafił . Jak go zobaczyłem to aż sprawdziłem czy to napewno Twój temat :D Szkoda że nie masz do niego naczepy do kompletu .
Niestety mam tylko same konie, ostatnio kupiłem kilkanaście samych ciągników...

Daf rewelacyjny gratuluję nabytku ale ta naczepa w ogóle do niego nie pasuje.
Naczepa jest no name i podpiąłem ją tylko tak dla kontrastu, że koń goły nie był.
[DOUBLEPOST=1451046839,1451045921][/DOUBLEPOST]
20151224_152037.jpg
20151224_152044.jpg
20151224_152047.jpg
20151224_152051.jpg

Reakcje
11.777 67 1
Nówka sztuka u Michała , naprawdę muszą być święta :D Jak dla mnie z tą wanną rewelacja tylko w takiej konfiguracji to ja bym mu ten spojler dachowy zdjął .
Ten ciągnik to ma normalnie koła czy na małych jest .