• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.719 67 1
Kiedyś było mi obojętne czy będę miał model taki jak zaprezentowałeś czy nie . Na chwile obecną zazdroszczę Ci takiego modelu jak nie wiem co . Dla mnie bomba , jakby to powiedział pewiem saper :D Bardzo mi się podoba taka scania z taką naczepą i malowaniu Talke .

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.105 158 2
Kiedyś było mi obojętne czy będę miał model taki jak zaprezentowałeś czy nie . Na chwile obecną zazdroszczę Ci takiego modelu jak nie wiem co . Dla mnie bomba , jakby to powiedział pewiem saper :D Bardzo mi się podoba taka scania z taką naczepą i malowaniu Talke .
A wiesz, że mam jeszcze jedną z noskiem.. ;-)

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Podoba mi się ta Scania, A.Talke to kolejna firma z której może być ciekawa podkolekcja. W Scanii podoba mi się to, że pomalowane kilka detali, np. obrysówki w zabudowie międzyosiowej.