• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja ciężarówki - kacperR

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Oba Manki są w ładnych i ciekawych motywach. Brakuje mi zdjęcia w duecie, ale to pikuś.
Naczepa w Riwie bardzo mi się podoba. Gratuluję

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
Felbmayr jak dla mnie to bardzo fajny model , przydałby się w mojej kolekcji . Co do TGX euro6 to malowanie riwy do mnie nie przemawia , ale sam kofiguracja zestawu jak najbardziej . TO jest oryginał czy składak ?

OP
OP
kacperR

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Witam, dzisiaj pokaże nowe volva :) lecz jeden z nich będzie w innym kolorze żeby się odróżniać od tych co pokazali koledzy ;)
20140527_082018.jpg
20140527_082607.jpg
20140527_082108.jpg
20140527_082712.jpg
zachęcam do komentowania ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Fajne te Volviaki. Niebieski też ciekawie wygląda. Herpa zrobiła dobry ruch z tym modelem. Teraz tylko ciekawe malowania przewoźników i będzie można powiększyć kolekcję.

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ładny model, ale skoro nikt się nie podjął oceny malowania...to zrobię to pierwszy.
Bardzo ładnie dobrane motywy kolorystyczne jeżeli chodzi o naczepę, samoloty, brzozy i te sprawy są na czasie.
Duży plus za lusterka podmalowane w różne kolory, dziwne, że Herpie się "chciało". Oczywiście musieli coś spartolić i boczne lusterko zostawili czarne-brawo.
Osobiście bardziej spodobała mi się druga strona, chodzi o tą bardziej nowoczesną/nowożytną-jest taka ciekawsza :)
Dobra kurczę, burza, pioruny walą, a ja piszę posta i zachwycam się pisanką w skali :ROFL:
Piękny moooooodel-kurde, ale strzelił piorun, może nie ma już połowy mojego bloku. :eek::ROFL:
Zgadzam się z Bartkiem, piasty widać są zbędne według Herpy, eh, jak zwykle...
Świetna prezentacja...pozdrawiam...idę do schronu...bajooo