• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Ciężarówki 1:1

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
To są imiona, którymi posługują się spedytorzy. Zawsze przyjemniejsze to on numerów.
Ode mnie kilka fotek z holenderskiego oddziału Rabena w Oss.
Mój dupowóz:
SAM_7975.jpg

SAM_7878.jpg

I holenderscy pod-przewoźnicy.
SAM_7932.jpg

SAM_7945.jpg

SAM_7966.jpg

SAM_7962.jpg

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Nie gadaj bo daf sam w sobie to ładny jest tylko ta ilość halogenów dodatkowych jest przerażająca . Jak dla mnie to może za latarnie morską robić .
Nie przepadam ze niemieckim stylem tuningu (motywy aerografu są dla mnie totalnie bezsensu) ale na pewno był ładniejszy zanim obecny właściciel zaczął go modyfikować poprzez dodanie pierdyliardu obrysówek w dziwnych miejscach i jeszcze więcej halogenów.

Autor: Ulrich Slovig
Nawet model powstał bo to w końcu malowane przez Herpe.

Ostatnio edytowane:
Reakcje
11.666 67 1
Ja również za takim stylem nie przepadam i zgodzę się z tobą że w pierwszym wydaniu dużo lepiej wyglądał . Na zlocie to się z niego śmialiśmy że jak na Świecku jest i te wszystkie lampki zapali to z Okęcia dzwonią żeby zgasił bo samoloty oślepia .

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.032 16 0
To ostatnie VOLVO FH 440 (chyba) też jest ciekawe. Może lepiej wykasuj tą ostatnią fotkę bo ortodoksy będą płakać:D, że za mało światełek ma na górzę:ROFL:. Ogólnie fajne foteczki(y)(y)(y)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.094 158 2
To ostatnie VOLVO FH 440 (chyba) też jest ciekawe. Może lepiej wykasuj tą ostatnią fotkę bo ortodoksy będą płakać:D, że za mało światełek ma na górzę:ROFL:. Ogólnie fajne foteczki(y)(y)(y)
Tak się zastanawiam po co kolega wprowadza niepotrzeby ferment na forum...
Cisza i spokój przeszkadza? Nie można mieć własnego zdania?
Jednak chodzenie lewą stroną szkodzi...