• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Ciężarówki 1:1

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.032 16 0
Żarło i inne takie dla zwierząt w drodze...;):

20150731_180126.jpg

Tyłem:

20150731_180142.jpg

[DOUBLEPOST=1438498471,1438496889][/DOUBLEPOST]
Niestety widzę że po rozbiciu działu 1:1 panuje totalna samowolka co do wstaiwiania zdjęć.Moim zdaniem lepiej było po staremu
Było ale jak widzisz mineło;). Skoro tak ma być to myśle, że brakuje jeszcze kilku wątków. Np.: taczki albo wozy pogrzebowe i jeszcze np.: obsługa imprez wszelkiego rodzaju:p

oltrans

Znany użytkownik
Reakcje
38 0 0
Żarło i inne takie dla zwierząt w drodze...;):

Zobacz załącznik 316186
Tyłem:

Zobacz załącznik 316187
[DOUBLEPOST=1438498471,1438496889][/DOUBLEPOST]
Było ale jak widzisz mineło;). Skoro tak ma być to myśle, że brakuje jeszcze kilku wątków. Np.: taczki albo wozy pogrzebowe i jeszcze np.: obsługa imprez wszelkiego rodzaju:p
No kolego ale jak masz na swoich zdjęciach plandekę to wstawiasz to zdjęcie do tematu plandeki.

Reakcje
11.666 67 1
Każdy kierowca tira wsumie ma swój pseudonim. Tu natomiast prócz pseudonimu kierowcy, ciężarówka ma własne imię cos w rodzaju "Gemma Elizabeth".
Chyba kolego nie zrozumiałeś o co chodzi . Firma ADAMPOL także nazywa swoje pojazdy podobnie jak Stobart . Kiedyś było to tak że miały być tylko żeńskie imiona , ale się ciężarówek zrobiło dużo i teraz już dopuszczają inne nazewnictwo . Najczęściej te nazwy są dość małe i umieszczane na lewych narożnikach kabin .

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.032 16 0
Chyba kolego nie zrozumiałeś o co chodzi . Firma ADAMPOL także nazywa swoje pojazdy podobnie jak Stobart . Kiedyś było to tak że miały być tylko żeńskie imiona , ale się ciężarówek zrobiło dużo i teraz już dopuszczają inne nazewnictwo . Najczęściej te nazwy są dość małe i umieszczane na lewych narożnikach kabin .
Dziękuję za wyjaśnienie:). Najwyrażniej nie zrozumiałem o co chodzi ale dzięki Tobie zostałem pozytywnie skierowany na właściwy kierunek poprawnego rozumowania;)