• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówek kilka

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.407 2 0
Daf również prezentuje się świetnie w tym nowym malowaniu firmy Regesta(y)(ja bym pomalował mu jeszcze felgi na czarno tak jak w Iveco i było by ok;)ale to tylko moja sugestia)model i tak jest super(y)gratuluję.

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.248 15 3
Trochę przerwy od forum a tu taki wysyp pojazdów z Polskich firm. Wszystkie bardzo ciekawe ale wg. mnie najlepszy Magtrans. Może kiedyś jakiś parking przy A2 lub A4 ? :D
Dziękuję, jeżeli chodzi o parking przy autostradzie to był taki w trakcie realizacji, niestety przez jego wymiary 2m/1m nie spełniał funkcji przy robieniu zdjęć. Każdorazowe wynoszenie na zewnątrz takiej dioramy do zrobienia kilku ujęć było problemem. Parking dostały dzieci do zabawy.
Być może kiedyś zdecyduje się na mniejszą wersje i taki parking z odcinkiem autostrady czy drogi ekspresowej jeszcze powstanie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.630 387 20
Być może kiedyś zdecyduje się na mniejszą wersje i taki parking z odcinkiem autostrady czy drogi ekspresowej jeszcze powstanie.
Bardzo dobry pomysł. A może tak pokombinujesz i zrobisz drogę z parkingiem, ale tak żeby podłączyć się do makiety modułowej w systemie Fallera? Zapraszam. Wtedy będziesz miał i dioramę do pokazywania modeli, a i fragment makiety na spotkania modelarskie.

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.248 15 3
Bardzo dobry pomysł. A może tak pokombinujesz i zrobisz drogę z parkingiem, ale tak żeby podłączyć się do makiety modułowej w systemie Fallera? Zapraszam. Wtedy będziesz miał i dioramę do pokazywania modeli, a i fragment makiety na spotkania modelarskie.
Pomysł bardzo dobry, niestety na tą chwilę mam za dużo rozpoczętych projektów, a garaż pęka w szwach.
Dodatkowo najmłodsze z dzieci, podczas mojej nieobecności lubi tacie zrobić porządek. Być może kiedyś zdecyduję się na zrobienie takiego fragmentu w systemie Fallera, ale potrzebuję jeszcze trochę czasu.

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.248 15 3
Cześć Wszystkim, dziękuję za kolejne wpisy i oceny.
Dzisiaj model z innej "beczki", miniaturę wykonałem dla mojego szwagra z okazji jego 40-stych urodzin. Zamiast dobrego płynu dostał prezent, którym ten płyn może sobie przewieźć :), a tak na poważnie jest to model z Logo firmy z którą jest związany od dłuższego czasu.
Na ciągniku jego imię, a na naczepie jego pseudonim, do zestawu jest gablota z odpowiednią treścią, ale zdjęć już nie robiłem.

8. Mercedes Actros - Firma "C.H. Robinson"

001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
005.jpg
006.jpg
007.jpg
008.jpg
009.jpg
010.jpg
011.jpg