Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziękuję, tak jak widzisz pokazuje modele nowszych generacji. Kiedyś już pisałem, że wszystkiego zbierać nie mogę, a szkoda. W tym przypadku, gdyby nie te przednie chromowe światła pewnie bym się zdecydował.
Niemniej jednak jeżeli posiadasz gdzieś taki model CPNu na fotografiach to proszę podrzuć na Pv. Wtedy być może się to zrobi bo model może wyjść fajnie.
Pozdrawiam
Powinieneś trzepać kasę za te reklamę Omega Pilzno, kiedyś bardzo dobrze znane mi rejony. Świetne masz te ciężarówki. Zdecydowanie Omega Pilzno najlepsze
Dziękuję za komentarze, być może kiedyś wrzucę małe kółka do Dafa, albo zrobię drugi zestaw odwrotnie i z innym koniem.
Na żywo wygląda dobrze, być może na zdjęciach paka naczepy nie do końca była nasunięta na ramę. Pozdrawiam
Witam Wszystkich
Cieszę się, że doceniacie moje "malowanki - wyklejanki" dziękuję za wpisy i wszystkim odwiedzającym, dzisiaj kolejny model z firmy REGESTA,
tym razem już w nowym malowaniu.