• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciągniki w PC - kolekcja darius25

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Darek Wszystkie świetnie wyglądają ale z tej prezentacji najbardziej podobają mi się:
1. Coles & Sons
2. Power Eagle
3. Kometa
Gratuluję całokształtu :D (y)

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Wszystkie są bardzo ładne i nie potrafiłbym wybrać jednego faworyta ,było by to nie możliwe .Piękna kolekcja (y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Niektóre to takie trochę naciągane PCty, ale plus za odpowiednie dopasowanie podstawek. Mi w oko wpadła Scania Coles&sons.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Każda pisanka ładna na swój sposób, mi najbardziej podobają się Gesuko i Max Steffen. Świetny jest kolor tej Scanii, bo panienka taka sobie. ;)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Z tej piątki mam faworyta. Każdy model piękny ;). Sorka Bartek :LOL: ale jakoś mi tak się napisało :D. A na poważnie to Darek piękne te pisanki mi osobiście podoba się najbardziej MAN Trio-Trans

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
Kurde,niezłe te Rolandy,kolorystyka i jasne barwy się komponują.Jakby do tego były naczepy w podobnym malowaniu to efekt końcowy zestawów byłby powalający.