• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciągniki w PC - kolekcja darius25

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.352 67 1
Scania ARGMAN fantastycznie się prezentuje . Scanie z gryfami też bardzo fajnie . Scenka z gościem myjącym extra . Co do manów tgx V8 i 5star to już je nam chyba prezentowałeś , ale trzeba przyznać że są świetne i tutaj rodzi się pytanie czy to są wszystkie z takimi napisami które wypuściła herpa ? Na koniec mojego wywodu prośba do Ciebie Darku abyś prezentował modele w mniejszych partiach gdyż moje serce może nie wytrzymać prezentacji takich ilościach ;) , a po drugie trochę ciężko wszystko naraz ogarnąć i skomentować .

OP
OP
darius25

darius25

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 0 0
Co do manów tgx V8 i 5star to już je nam chyba prezentowałeś , ale trzeba przyznać że są świetne i tutaj rodzi się pytanie czy to są wszystkie z takimi napisami które wypuściła herpa ?
Tak,prezentowałem je wcześniej,ale doszły nowe kolory,więc postanowiłem raz jeszcze pokazać całość:)

Wiem,że TGX-y są jeszcze inne,ale to już jest seria z chromowanymi halogenami i kangurem i tam jest jeszcze biały i oliwkowy,ale ja zbieram tylko wersje bez tych dodatków i wydaje mi się,że więcej kolorów nie ma,ale mogę się mylić.

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Oj faworytów jest spooooro. Fajnie się prezentują wszyyystkie Scanie, bez wyjątków. Z manów to najciemniejszy granat bardzo fajny.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
Scania w bardzo fajnym malowaniu. Muszę przyznać, ze coraz bardziej podobają mi się Scanie, ze względu na kapitalne malowania.

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Szczęka mi opadła. Nie wiem czemu tak późno na twoją prezentację trafiłem. Modele w większości fenomenalne. Wypada tylko pozazdrościć tak bogatej kolekcji.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.666 387 20
Kolekcja Nelo imponująca, a Scanie z J.Schmid Transporte też mi najbardziej podchodzą.