• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

H0f Cegielnia Antoni

Harry Potter

Znany użytkownik
H0m
Reakcje
3.497 85 12
Praca ... nosz zajebista:D:D:D
sprzedaż prowadzi jeszcze Conrad ( swoją drogą w końcu ogarnęli czas wysyłek do minimum
Yyy...polemizował bym... Zmówienie z 1 grudnia 2025, finalnie dziś kurier przyniósł paczkę po rozdzieleniu zamówienia, bo jeden z artykułów dotrze do nich w maju, a na stronie max druga połowa stycznia... Także tak... Chodziło o Rokuhana...

Pozdr,...

OP
OP
Arti2811
Reakcje
2.849 81 2
Yyy...polemizował bym... Zmówienie z 1 grudnia 2025, finalnie dziś kurier przyniósł paczkę po rozdzieleniu zamówienia, bo jeden z artykułów dotrze do nich w maju, a na stronie max druga połowa stycznia... Także tak... Chodziło o Rokuhana...
Większość taboru mam z Conrad. Dostępne u nich w sklepie. Do tej pory czekałem na wysyłkę około tygodnia. Teraz to się zmieniło. Wczoraj zamówiłem koleby, a dziś już dostarczył je kurier. Dziś zamówiłem parowóz w poniedziałek ma być. Dla porównania w Modelmanii zamówiona lokomotywka i przesunięcie terminu dostawy z miesiąca na miesiąc więc zrezygnowałem w ogóle z zamówienia ;) Tak że Conrad wypada śpiewająco (y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Buduję makietę 7
Buduję makietę 46
M
Buduję makietę 38