Nie, tramwaje to inna działka. Poza tym CoCu. Jeśli myślisz ze nie widziałem planów to się dziwisz to po pierwsze wiec nie pisz jak do kogoś kto wyszedł z buszu. Druga sprawa to widzę ze ty myślisz ze kopie będą kalek?? Trzecia. Do wykonania modelu nie jest potrzebny format A0 ale oki. Poprosiłem o wycenę wszystkiego. Odp będzie za gora 14 dni w tedy pogadamy o kasie, bo wybacz jak pisałem na początku nie stać mnie na wyłożenie takiej gotówki- nie każdy ma zasobny portfel. I tak moim zdaniem dożo zrobiłem. Bo każdemu z was otworzyłem drzwi do miejsca o którym cześć z was nawet nie słyszała (bo były pytania co to jest CBK), mało tego to ma okazje zdobyć parę szkiców z samego źródła- co nie które osoby maja podobne w domu i je kiszą. Od nikogo nie chce kasy dla siebie. Wychodzę z założenia ze satysfakcja Twoja czy kogo kol wiek innego z rysunków jakie dostanie mi wystarczy- możne to błąd, ale co tam. Nie należę do osób które maja w oczach $$ to raz a dwa jak mogę i mam możliwość to pomogę osiągnąć to i owo.
ZAPISÓW NA RYSUNKI NA CHWILE OBECNA JUŻ NIE PRZYJMUJE
ZAPISÓW NA RYSUNKI NA CHWILE OBECNA JUŻ NIE PRZYJMUJE