Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Mercedesy bardzo ciekawie wyglądają na tych dużych balonowych kołach do gustu przypadł mi bardziej ten czteroosiowy.
Man natomiast jest na tyle fajny że ma ciekawą zabudowę ja na Twoim miejscu założył bym do niego herpowskie koła (posiadam czerwone na zbyciu).
Kibri robi bardzo fajne modele, ale dużo lepiej wyglądają jak je się pomaluję i pobrudzi, Wiking nie jest zły a o kołach rozmawiamy do znudzenia, wszyscy tylko w kółko wymień koła , wymień koła, jakbym rzeczywiście wymienił koła we wszystkich swoich wikingach, to plajta finansowa murowana.
..... Wiking nie jest zły a o kołach rozmawiamy do znudzenia, wszyscy tylko w kółko wymień koła , wymień koła, jakbym rzeczywiście wymienił koła we wszystkich swoich wikingach, to plajta finansowa murowana.
Koparka bardzo fajna Brudzenie mi się podoba, ale jakieś nieskończone się wydaje.. chyba washa brakuje. Jakoś się przyzwyczaiłem że jak brud, to i wash
Witam Panowie.
Ja tym razem zupełnie inaczej,a mianowicie z zapowiedzią
Jutro dotrze paczuszka (tak wynika z info od kuriera) z nowym sprzętem budowlanym w ilości sztuk 4-ech.Zainwestowałem w coś czego jeszcze nie widziałem na naszym forum(mam na myśli producenta).Jutro postaram się obfocić nowe nabytki i zamieścić jej tutaj - mam nadzieję,że moja inwestycja w ciemno mnie nie rozczaruje po odebraniu przesyłki