• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Budowlane - wrocek

szczypior6192

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Nie, ten zostaje u mnie. Mam spasowaną fajną semi do niego i to zestawieni zbyt mi się podoba żeby ciągnika się pozbyć. Jak przyjdzie czas zrobię kilka przeróbek i model pokaże.

OP
OP
wrocek

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Dziś kolejny nabytek - pozostało mi wkleić lusterka,zamontować kierunki i szyby w drzwiach,a może jeszcze tablice:
006.JPG

005.JPG

Czekam na opinie.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.007 108 2
Świetny SK tylko że, trzeba coś w środku zrobić drzwi otwarte to wszystko widać.;)
Mam kilka SK-czy tej firmy i są naprawdę rewelacyjne.(y)

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Magnumka daje rady :D. Zawsze wszystko można powymieniać trochę czasu i chęci tylko trza mieć. Wanna zbyt czysta, może jakiś ładunek dać :podstepny:. Jedno zdjęcie trochę mało (n).

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
Taką Magnumkę z Wikinga widzę po raz pierwszy i mam mieszane uczucia bo w stosunku do niej ale ogólnie ciekawostką jest na pewno.
A co do ilości zdjęć to fakt, że jedno to za mało raczej. ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Jak na starego Wikinga, to model całkiem ciekawy. Wymienić koła, trochę podmalować i będzie fajny model. Dobrze się Magnumka komponuje z tą Wanną.