Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dla mnie bajka . Fantastycznie się prezentuje ten model po Twoich przeróbkach . Dużo dają te lusterka i inne pierdoły . Mam nadzieje że kiedyś się dorobię gabloty i też tak sobie poustawiam . Tak się spytam te podwozia to od czego dajesz ?
No cóż, podwozia to > Herpa 083775 < zawsze to lepsze odstępy niż te standardy herpowskie.
Może nie idealne na TGA, ale zawsze to coś co lepiej przypomina np: http://man.autoteam.pl/man-tga-41.440,369535.html
Nie zakładam nowego wątku bo prędzej czy później zapakuję na niego jakąś koparę.
Przyznam że model i oryginał wygląda o niebo lepiej bez tych "limonkowych" nadkoli poprzedników .
Jak dla mnie... bardzo miłe i dobre zestawienie kolorów przekonały mnie do nowego zakupu.
Chyba jeszcze nie widziałem nowego modelu Volvo który by mi się nie podobał . Tan ma bardzo fajną konfiguracje i malowanie . Jeśli chodzi o ładunek to ja ostatnio na podobny zestaw zakupiłem sobie metalową koparkę Volvo za parę złoty i jestem z niej naprawdę zadowolony .