Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No raczej nie da rady bo nie dość że przednia szyba jest matowa i nic przez nią nie widać to jeszcze podpora przyczepy podniosła go do góry tak że tylne koła wiszą w powietrzu.
Dzięki, ale już sie doczytałem gdzieś , że modele z połamanymi lusterkami są gorsze i mało wartościowe .
Kusterka można zawsze wkleić a z zabawki modelu nie zrobisz .
Dzięki, ale już sie doczytałem gdzieś , że modele z połamanymi lusterkami są gorsze i mało wartościowe .
Kusterka można zawsze wkleić a z zabawki modelu nie zrobisz .
A ja skomentuje stare Wikingi.NG w ich wykonaniu to delikatnie pisząc nieporozumienie.A Magirusa to bym na jakiegos ruska zrobił.Mieli tego sporo u siebie.
Iveco Herpy wygrywa tą prezenatcję.
Iveco z Herpy najlepsze ale też technologicznie najnowsze, a Wikingi jakie są każdy widzi, zawsze można je pobrudzić zmienić koła , podmalować elementy.
Iveco z Herpy najlepsze ale też technologicznie najnowsze, a Wikingi jakie są każdy widzi, zawsze można je pobrudzić zmienić koła , podmalować elementy.