Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam. Bardzo dziękuję za opinie. Miło, że modele się podobają.
Tymczasem nadeszła chwila wolna i udało się zrobić kilka fotek tuż po zachodzie słonka. Bohaterem jest niedawno ukończony spychacz dt-75 wykonany z żywicznego zestawu Z+Z Exclusive Models, oczywiscie z dodatkami w postaci operatora, reflektorów, uchwytów na bokach kabiny oraz przewodów hydraulicznych. Mam nadzieję, że się podoba.
Również model spychacza Gmeinder - Kaelble PR-610 (Wiking 1:87) doczekał się sesji na makiecie. Dla porównania - z niebieskim kolegą DT-75 (Z+Z model, 1:87).
Pozazdrościłem koledze @szifo30 sesji z koparką i postanowiłem zabrać część moich ostatnich modeli na dwór.
Menck, koparka linowa wykonana z zestawu Kibri, skala 1:87. Do towarzystwa modele Ziłów 130 oraz Liaz MTSP. Później wrzucę ich indywidualne sesje.
Nie do końca. To jest tak, że Szifo coś zrobi, czym nadepnie mi na ego, więc moja próżność każe mi ruszyć dupsko i pokazać, że też mam np. koparkę. Prawdę mówiąc zapomniałem, że ją mam.
Ale z osinobusem go wyprzedziłem nie mogę się doczekać jego modelu.