Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dawno mnie tu nie było. Świetne zdjęcia, ale najbardziej podoba mi się żółta trójca z M-GTR na czele. Świetny model, mam takiego tylko w kolorze białym i z wypustu regularnego bez tylu detali. Z pozostałych bardzo fajne są serwisówki a w Audi ciekawym detalem jest otwierana maska w modelu Coupe.
BMW E21 Herpa, stary model, ma mało szczegółów, ale dość realny kształt. Dobra baza do przeróbek.
Szara to "baza" ze zmienionymi kołami, seryjne są mocno archaiczne.
Czerwony przerobiony kiedyś..
Zielona to ori Alpina, a przeróbka świeża z dziś.
Model e12 to pierwsza seria 5.
Policyjna surówka,
Czerwona zrobiona kiedyś,
Kremówka ukończona dziś.
Malowanie detali i zmiana kół zawsze poprawia model , a na tych fotkach wszystko się błyszczy i odbija i zielona wygląda jakby była brudna lub pomazana .
Fajne przeróbki. Te staruszki nabrały pięknego wyglądu. Tak jak Marcin napisał, za bardzo się błyszczą, ale to wina zdjęć, a tak naprawdę oświetlenia. Podziwiam i gratuluję.
To teraz klasyka. Wyścigowki z początku lat 90, w mniej klasycznych barwach. Mercedes w trzeciej odsłonie wyscigiwego bodykitu, najbardziej przypakowany, w BMW nie były to aż tak różniące się zmiany.