Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
BMW M3 e36 w kolorze Dakar gelb. Wolnossacy silnik 3,0 o mocy 286KM robi przeciąg nawet dziś (mam taki w driftowozie).
Herpa dobrze odwzorowała to auto, mam 2 żółte cywilne bo... Jedna jest przeze mnie troszkę pokolorowana w czarne linie uszczelek, jasne kierunki itp, druga natomiast ma emblemat M3 na klapie i pozostawiona w stanie jakim wyszła z fabryki. Podobnie jak wersja GTR z wyczynowym wnętrzem, która pasuje tu kolorem...
Niedawno przesiadłem się z e39 do e61, z tej okazji zaopatrzylem się w modele tego BMW.
Sedana już zdążyłem pobazgrac,ma domalowane linie kierunkowskazów w tylnych lampach, boczne kierunki i felgi oraz jakąś namiastkę emblematów. Touring prosto z pudełka.
Tym razem nie zaskoczę, znowu BMW. Udało mi się zdobyć kolejne modele do serwisowej układanki. Kombi, czyli touring serii e34 i e39.
Modele prawie seryjne, ich koła dostały ode mnie "chromowane" ranty...