Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dla kontrastu zestaw mieszany, dopasowany kolorystycznie, umówmy się, lata 70.
Busch fiat cinquecento, Herpa BMW 2002 touring. Ten drugi świetnie wykonany, bardzo szczegółowo. Fiacik piękny w swojej mikro postaci.
Modele są super, ale moim zdaniem nazwa ciqe..... pojawiła się dopiero po PF 126p, a wczesniej to był Fiat 500 protoplasta malucha, ale może się mylę? Co do Beemki to jest fantastyczna, kolor, dodatki i wykonanie. Do dziś w brodę sobie pluję, że tylko pobieżnie przeleciałem ofertę Pawła @Abartha i jej nie zauważyłem, a jak wróciłem do tematu to było już pozamiatane Byłeś chyba szybszyGratuluję
Cinquecento po włosku znaczy 500, więc jeden cyc. A touringa faktycznie mam od Pawła, sam na początku pominąłem go w zamówieniu, za parę dni jeszcze stał, więc go domówiłem... Wygrałem
Lecimy dalej, konkurencja nie śpi.
Dziś ponownie walka w klasie. Ponownie BMW serii 5, tym razem wersja sedan. W drugim narożniku Mercedes-Benz klasy E. Auta z podobnych roczników. Modele to Herpa, Mercedes gablotkowy z ładnymi oznaczeniami na klapie. Celownik na masce to mistrzostwo. BMW zarejestrowane z pomalowanymi felgami, seryjna ich szarość jest dość mało atrakcyjna.
Obydwa pokazane modele ciekawe jagodowy kolor bmw to kwestia gustu ,mnie nie przypadł do gustu,podobnie jak te koszmarne blachy wycięte z gazety ,pomalowanie felg w bmw to strzal w 10 wygladaja jak oryginalne ,Eklasa świetna ,taki sam klon garażuje u mnie