• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta Baza sprzętu

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.411 387 20
Świetnie to wygląda. Jedynie wywaliłbym te nitki imitujące węże na wodę i zastąpił bym je zdjętą izolacją z cienkiego przewodu elektrycznego.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.791 67 1
Ja wymiękam przy Twoich prezentacjach . Kapitalnie to wygląda . Myjka coś pięknego . Prefabrykaty to już kosmos . Jedyne czego mi wśród nich brakuje to kręgów do studni . Odnośnie węża to jak dla mnie ok . Trzyma klimat węża strażackiego które są często używane na węzłach betoniarskich .

Kempol

Administrator
Zespół forum
Donator forum
BGM
MSMK
Reakcje
19.217 216 0
Już to chyba pisałem, ale co tam. Musisz przywieść Twoje prace na najbliższą imprezę na której będę. (y)(y)(y)
Piękna praca.

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.510 2 0
Rewelacja te ostatnie prezentacjeo_Ojestem pod wielkim wrażeniem twojego talentu(y)gratuluję świetnej roboty i czekam na kolejne prezentacje;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.411 387 20
Kapitalnie uchwyciłeś tą leniwą atmosferę niedzielnego poranka na bazie. (y) Jestem pod wrażeniem. (y)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Dioramy i makiety 13
Dioramy i makiety 16
Dioramy i makiety 18