Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Autobus Setra 319UL we Wrocławiu. Jak widać wcześniej jeździł dla Arriva DB Company.
Może ktoś z użytkowników forum wie gdzie i kiedy jeździł ten autobus dla DB?
Tymczasem w Krakowie... 15.08.2022 r. Czyżyny Dworzec i spotkanie dwóch autobusów firmy Mobilis. Wg. kierującej wozem MC319 po zakończeniu kursu zabezpieczyła autobus i poszła na jego tył... a on niegrzeczny sam się stoczył i uderzył w wóz MC316. Nic nikomu się nie stało, prócz kierujących w autobusach nie było nikogo.
Krótka relacja z wydarzenia 18 września br. w Krakowie, gdzie oprócz parady zabytkowych tramwajów, można było na terenie zajezdni Podgórze podziwiać również zabytkowe autobusy. Mrowie zwiedzających utrudniało wykonywanie zdjęć
Tak wygląda wyjście ewakuacyjne praktycznie w każdym autobusie angielskim tego typu:
Taki widoczek:
wybaczcie za jakość zdjęć ale robiłem je na szybko. Dziwna ta farma. Wybiorę się tam jeszcze raz. Stoi tam więcej ciekawych eksponatów i nie tylko Pozdrawiam...
Witam. Kiedyś był taki program o ludziach, którzy przerabiali podobne autobusy na mieszkanie na stałe lub dla turystów B&B (Bed and Breakfest).
Co do kamperów nic mi o tym nie wiadomo ale na yt masz filmiki jak kolesie przerabiają autobusy na kampery w Polsce.
Tam na tej farmie są trzy psy Dziś je przyuważyłem. Ciekawe, gdzie były wtedy??