• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy Adriana

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.708 387 20
Ciekawy ten staruszek. Fotki bardzo fajne. Podoba mi się taka prezentacja modelu.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.708 387 20
Model bardzo fajnie zrobiony. Nie nie wiem czy dobrze widzę, ale chyba się zapadły trochę szyby w przednich drzwiach.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.708 387 20
Kolejny fajny autobus. Pięknie wykonane są wszystkie trzy. Podobają mi się takie modele.

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Przejrzałem cały temat i jestem pod dużym wrażeniem.Kilka, jeśli nie kilkanaście modeli chętnie bym widział u siebie:).
Gratuluje kolekcji.

OP
OP
Adrian Henszel

Adrian Henszel

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dziś dotarły do mnie pierwsze cztery sztuki pojazdów dla miejskiego przewoźnika w moim mieście - wszystkie mają jednakowe malowanie, które oficjalnie będzie malowaniem miasta - dziś zaprezentuje pierwszego z nich:

Jest to 12-metrowy dwudrzwiowy, niskopodłogowy autobus marki MAN:

Na koniec zdradzę, że pojawią się jeszcze dwie solówki i jeden przegubowiec dwóch marek - innych niż ten już pokazany ;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.708 387 20
Przegubowiec też ciekawy, choć nie za bardzo podoba mi się ta mocno biała harmonia.

OP
OP
Adrian Henszel

Adrian Henszel

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Opończa jest szara, fakt jasna, ale szara - możliwe, że to kwestia zdjęcia, że tak wygląda na białą. Ale spokojnie z czasem się wybrudzi ;)

A kolejnym pojazdem we flocie Stadtwerke Verkehra jest krótka wersja Citaro:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 23
Autobusy 18
Autobusy 16
Autobusy 9
Autobusy 4