• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy Adriana

OP
OP
Adrian Henszel
Reakcje
0 0 0
Dziś dotarły do mnie trzy nowości od kolegi Lotusa, pierwszą z nich czyli Citaro G z Dusseldorfu nieco odświeżyłem - pojawiły się lusterka, wycieraczki, pomalowałem fotele i rurki wewnątrz oraz elementy pod drzwiami, które powinny być czarne a producent olał temat ;)

Wkrótce kolejna z nowości ;)

OP
OP
Adrian Henszel

Adrian Henszel

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
No to czas na kolejne nowości - będą cztery ale póki co pokaże najnowszego i najdłuższego z nich:

Model całkiem nieźle wykonany, ładnie odwzorowany oryginał, niestety mankamentem jest sztywna opończa przegubu - mimo, że model jest przystosowany do zginania się, to opończa jest plastikowa - można ją oczywiście wymienić w razie potrzeby ;) U mnie póki co zostaje tak jak jest.

OP
OP
Adrian Henszel

Adrian Henszel

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
No to kolejny przegubowiec:

Model jest niezły, cena wysoka ale warty, na żywo wygląda zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach - a przede wszystkim jest unikatowy.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 23
Autobusy 18
Autobusy 16
Autobusy 9
Autobusy 4