a więc tak, moja krytyka jak i pochwała:
Na początku napiszę, że model powstawał w domowym zaciszu, kolega sam robił formę, sam szlifował, sam wszystko robił na moją prośbę, aby mieć EU07 u siebie na torcie (nie wliczam tu podwozia od roco br140 nr kat 63707 lub 63708). To nie jest fabryczny odlew więc do do odlewu wyszedł ciut falisty przy żółtych liniach na dole, ale zważywszy na pierwsze jego wykonanie i tak uważam,że jest ok, szyby były odlewane, więc też nie są idealne. Ale jak wspominacie cena=jakość. I tak uważam i jestem bardzo zadowolony z EU07, że mam. Na zdjęciach robione macro wyszło jak wyszło, ale na makiecie prezentuje się ok. I oto właśnie chodziło, mam ją i już. Tak samo IC, mam i już. Jeszcze walczę z oświetleniem, aby było ok i jak powinno być. Pantografy jak mówiłem i izolatory były kupione gotowe, więc oceniajcie, krytykujcie, bo macie prawo, a ja upubliczniam zdjęcia swoich EU07. Jutro obfoce EU07 IC. Teraz jak na nią patrzę to mi się

śmieje..... jadę, odpalam dcc i jadę.......... A z moimi piętrusami KM prezentuje się ......dostojnie. I oto mi chodziło. Reszta to sprawa gustu i zasobu portfela.... zawsze można spatynować, aby ukryć jakieś niedociągnięcia