• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:64 Lotus

Madej

Użytkownik
Reakcje
1 0 0
Czy to Revell? Chyba tak. Bardzo fajne auto, jedna z najdłuższych masek kryjących V8(y)
Modelik niestety nie powala, tylny pas mógłby być ładniejszy, ale przynajmniej proporcje ma ok.

SECOND MODELS

Znany użytkownik
Reakcje
7 0 0
Fajny żółtek ale osobiście widziałbym go z większymi kołami.
A mi sie wydaje że koła są za bardzo schowane ,dlatego sprawiają wrażenie za małych
Poszerzenie rozstawu dało by chyba wielki efekt i model wyglądał by o niebo lepiej (wiem z autopsji ponieważ parę sam tak przerobiłem )
Trochę zabawy a wygląd o 100% lepszy :)
Sam model jest świetny(y)

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.191 5 0
Dokładnie tak , wystąpił tutaj efekt znany szerzej w większości modeli JL czyli za bardzo schowane koła w nadwoziu :(,dłuższa óska zrobi tutaj robote (y) sam model jest świetny i należycie wykonany (y)

Madej

Użytkownik
Reakcje
1 0 0
Dodge ładny, buda jak należy. Popieram poszerzenie rozstawu, na pewno model zyska bardzo dużo.
Ja jak kiedyś zmieniałem koła w Impali od GL (były bardzo szerokie) to zastosowałem taki mały patent - czyli ucięte z gumowej rurki dystansery żeby ośki nie latały prawo-lewo. Tak to wygląda od spodu (tu akurat mam zdjęcie porównawcze ze starymi kołami)

HiT-Impala-cust-05.jpg

maniac64

Znany użytkownik
Reakcje
1.191 5 0
Dodge ładny, buda jak należy. Popieram poszerzenie rozstawu, na pewno model zyska bardzo dużo.
Ja jak kiedyś zmieniałem koła w Impali od GL (były bardzo szerokie) to zastosowałem taki mały patent - czyli ucięte z gumowej rurki dystansery żeby ośki nie latały prawo-lewo. Tak to wygląda od spodu (tu akurat mam zdjęcie porównawcze ze starymi kołami)

Zobacz załącznik 415675
Dobry patent z tymi rurkami (y)(y) pod warunkiem że masz jakieś koła np. od AW, szkoda że w GL nie pomyśleli o zestawach z kołami jakie np. wypuszcza Herpa w skali H0 ,można by powymieniać te wszystkie grube walce w swoich modelach ;) ostatnio przerabiałem takie walce od corvetty z "67 ,felgi jakoś udało się przyciąć i dopiłować ,gorzej z oponami ... :( docięcie nożykiem wypada słabo

Madej

Użytkownik
Reakcje
1 0 0
Prawdziwe auto w ogóle mi się nie podoba, więc i model nie uwodzi... Ale zaskakuje mnie wykonanie, bardzo na plus. Szczególnie rzuca się w oczy przednie światła i "nerki", które są ładnie dopracowane.
Co to za producent? Kyosho?
Gratuluję modeliku!