Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Czy to Revell? Chyba tak. Bardzo fajne auto, jedna z najdłuższych masek kryjących V8
Modelik niestety nie powala, tylny pas mógłby być ładniejszy, ale przynajmniej proporcje ma ok.
Czy to Revell? Chyba tak. Bardzo fajne auto, jedna z najdłuższych masek kryjących V8
Modelik niestety nie powala, tylny pas mógłby być ładniejszy, ale przynajmniej proporcje ma ok.
A mi sie wydaje że koła są za bardzo schowane ,dlatego sprawiają wrażenie za małych
Poszerzenie rozstawu dało by chyba wielki efekt i model wyglądał by o niebo lepiej (wiem z autopsji ponieważ parę sam tak przerobiłem )
Trochę zabawy a wygląd o 100% lepszy
Sam model jest świetny
Dokładnie tak , wystąpił tutaj efekt znany szerzej w większości modeli JL czyli za bardzo schowane koła w nadwoziu ,dłuższa óska zrobi tutaj robote sam model jest świetny i należycie wykonany
Dodge ładny, buda jak należy. Popieram poszerzenie rozstawu, na pewno model zyska bardzo dużo.
Ja jak kiedyś zmieniałem koła w Impali od GL (były bardzo szerokie) to zastosowałem taki mały patent - czyli ucięte z gumowej rurki dystansery żeby ośki nie latały prawo-lewo. Tak to wygląda od spodu (tu akurat mam zdjęcie porównawcze ze starymi kołami)
Dodge ładny, buda jak należy. Popieram poszerzenie rozstawu, na pewno model zyska bardzo dużo.
Ja jak kiedyś zmieniałem koła w Impali od GL (były bardzo szerokie) to zastosowałem taki mały patent - czyli ucięte z gumowej rurki dystansery żeby ośki nie latały prawo-lewo. Tak to wygląda od spodu (tu akurat mam zdjęcie porównawcze ze starymi kołami)
Dobry patent z tymi rurkami pod warunkiem że masz jakieś koła np. od AW, szkoda że w GL nie pomyśleli o zestawach z kołami jakie np. wypuszcza Herpa w skali H0 ,można by powymieniać te wszystkie grube walce w swoich modelach ostatnio przerabiałem takie walce od corvetty z "67 ,felgi jakoś udało się przyciąć i dopiłować ,gorzej z oponami ... docięcie nożykiem wypada słabo
Prawdziwe auto w ogóle mi się nie podoba, więc i model nie uwodzi... Ale zaskakuje mnie wykonanie, bardzo na plus. Szczególnie rzuca się w oczy przednie światła i "nerki", które są ładnie dopracowane.
Co to za producent? Kyosho?
Gratuluję modeliku!