• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Żuk A07 Deagostini

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
12.723 50 0
Kompletnie nie moja bajka ten Ford, więc nie zobaczysz go w moich relacjach. Już bardziej by mnie interesował Nissan, ale gdyby był w zwykłej wersji a nie z szybkich i wściekłych za którymi nie przepadam.

Monster3

Aktywny użytkownik
Reakcje
359 1 0
Mnie korci. Może jak skończę Żuka to kto wie. A wracając do tematu to dzisiaj dotarł brakujący setny numer więc w weekend będę nadrabiał zaległości :D

endi68

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam potrzebuję informacji jak mają być rozlokowane przewody instalacji elektrycznej przejrzałem kilka faz montażu instalacja ma być pod podłogą ale tą instalacją nie da się po przykręceniu podłogi manewrować nie można jej swobodnie po zmontowaniu według wskazówek z zeszytu nr 82,83 nie widać jak ma być ułożona ledy nie są widoczne w tych punktach gdzie powinny być , brak pewnego fragmentu w instrukcji dotyczącej instalacji .Jeżeli potrzebne były zdjęcia mojego etapu prac będę mógł wysłać ale na e-mail . Mój adres andrzej.machatscheck-automaniak@ wp.pl