Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kompletnie nie moja bajka ten Ford, więc nie zobaczysz go w moich relacjach. Już bardziej by mnie interesował Nissan, ale gdyby był w zwykłej wersji a nie z szybkich i wściekłych za którymi nie przepadam.
Rozpoczęte tematy należy kończyć, zatem wklejam fotki skończonego jakiś czas temu Żuka. W modelu jest odgłos pracy silnika i klakson do tego świecą światła, migają kierunki.
Rewelacja, bardzo mi się podoba. Brawa za wytrwałość, jednak jak dla mnie taki model powinno składać się w ciągu roku, a ich koszt nie powinien przekroczyć 2000-2500zł.
Witam potrzebuję informacji jak mają być rozlokowane przewody instalacji elektrycznej przejrzałem kilka faz montażu instalacja ma być pod podłogą ale tą instalacją nie da się po przykręceniu podłogi manewrować nie można jej swobodnie po zmontowaniu według wskazówek z zeszytu nr 82,83 nie widać jak ma być ułożona ledy nie są widoczne w tych punktach gdzie powinny być , brak pewnego fragmentu w instrukcji dotyczącej instalacji .Jeżeli potrzebne były zdjęcia mojego etapu prac będę mógł wysłać ale na e-mail . Mój adres andrzej.machatscheck-automaniak@ wp.pl