• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

ŁKMK - II Wystawa Makiet Kolejowych - Łódź Fabryczna 10 - 12 maja 2024 roku

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.595 35 1
Mój pierwszy filmik z Łodzi.
Film jak zwykle super. Siadam sobie wygodnie na miejscu pomocnika i patrzę jak Konrad prowadzi skład. A żeby mu nie przeszkadzać rozmową (w związku z odezwą Związku Zawodowego Maszynistów o maksymalne skupienie podczas prowadzenia pojazdów szynowych) notuję sobie różne rzeczy podejrzane. I tak: Janów jak zwykle kłamie na semaforach, a że było o tym już nie raz, zgłosiłem tamtejszego montera do UTK, do szkolenia bo inaczej może być uznany za osobę sabotującą i stwarzającą zagrożenie dla ruchu. Natomiast zakrztusiłem się śliną nie na żarty przed wjazdem do Mazowsza Wschodniego. Czyżby tu też działał monter z Janowa?

Artur

Bob Budowniczy
Zespół forum
Donator forum
FREMO Polska
MSMK
H0e
Reakcje
7.976 140 3
Film jak zwykle super. Siadam sobie wygodnie na miejscu pomocnika i patrzę jak Konrad prowadzi skład. A żeby mu nie przeszkadzać rozmową (w związku z odezwą Związku Zawodowego Maszynistów o maksymalne skupienie podczas prowadzenia pojazdów szynowych) notuję sobie różne rzeczy podejrzane. I tak: Janów jak zwykle kłamie na semaforach, a że było o tym już nie raz, zgłosiłem tamtejszego montera do UTK, do szkolenia bo inaczej może być uznany za osobę sabotującą i stwarzającą zagrożenie dla ruchu. Natomiast zakrztusiłem się śliną nie na żarty przed wjazdem do Mazowsza Wschodniego. Czyżby tu też działał monter z Janowa?
Co Michale nie pasuje na Mazowszu?

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.441 513 29
Ależ Kolego Abrams, co to za pytanie, w tym roku klub obchodzi dwudziesto-pięcio lecie istnienia i prężnej działalności w ostatnich kilku latach bo wcześniej to nie za bardzo, z pewnością pokaże coś niesamowitego coś co przyćmi dotychczasowe i dawne osiągnięcia. Ja się już raduję a moje wściekłe hieny krytyki nie mogą spać ani jeść. Oczywiście nie jest to oficjalna wiadomość tylko pobożne życzenia.