• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Ładunki na wagony

aqws9

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Nie wiedziałem gdzie zamieścić zdjęcie ... ostatecznie można by użyć jako ładunku :razz:

Spotkałem ostatnio w jednym z hipermarketów takie oto samochodziki firmy Cararama za 2zł, być może odkrywam Amerykę, ale nie spotkałem się wcześniej w Polsce z tanimi samochodami tej wielkości (co prawda nie pisze jaka to skala, ale wygląda na coś pomiędzy 1:78 a 1:87) na Słowacji i w Czechach widziałem tanie modele samochodów, ale chyba jednak ok. 6zł. Tak więc oceńcie sami jak na Made in China nie wypada źle przy tej cenie i może być alternatywą dla dziesięć razy droższych zachodnich produktów, przynajmniej na ładunek się nadają :idea: Wybór marek i modeli był spory w zasadzie wszystkie Europejskie i Japońskie marki samochodów ...

Załączniki

aqws9

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
pepej napisał(a):
na zdjęciu nie wygląda to na model za 2zł
Nawet nie nazwałbym tego modelem, bo wyprodukowano to z myślą o dzieciach... ale posiada wycieraczki, opony są gumowe a felgi plastykowe, wnętrze na wysokim poziomie, super podwozie i układ wydechowy... ogólnie zastanawiam się czy nie podskoczyć do tego hipermarketu i wykupić resztę... ;) były jeszcze BMW, Audi i inne możliwie często występujące samochody na Polskich ulicach :)...

aqws9

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
pepej napisał(a):
ale wcześniej podaj nazwę marketu na PW thx :D
Nie no nie muszę na PRV... w końcu, chyba nagle cała polska nie przyjedzie do Rybnika wykupić towar. ;) Ale, żeby nie robić jawnej reklamy to powiem, że sklep można skojarzyć z klubem sportowym w Madrytu :LOL:

pepej

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
aqws9 napisał(a):
pepej napisał(a):
ale wcześniej podaj nazwę marketu na PW thx :D
Nie no nie muszę na PRV... w końcu, chyba nagle cała polska nie przyjedzie do Rybnika wykupić towar. ;) Ale, żeby nie robić jawnej reklamy to powiem, że sklep można skojarzyć z klubem sportowym w Madrytu :LOL:
hehe do Rybnika na 100% nie podjade, ale łódzki Real odwiedzę :)

aqws9

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
pepej napisał(a):
ale łódzki Real odwiedzę :)
No to jak już tak otwarcie rozmawiamy, to podpowiem gdzie szukać, bo pewnie się za bardzo nie różnią sklepy między sobą rozkładem półek... u nas to znalazłem nie na stanowisku z zabawkami, tylko w takich koszykach gdzie pisze ,,wszystko za 2zł" ...
Pozdrawiam :)

aqws9

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
M.Smoczkiewicz napisał(a):
mam porsche 365B coupe
Też były... a możesz napisać za ile go nabyłeś?? Bo szukałem w internecie i można spotkać samochody tej firmy co ciekawe w trzech skalach 1:72 1:80 i 1:87 ale nigdzie za 2zł... raczej w okolicach 6zł... co też nie jest strasznym zdzierstwem :)