• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

ZNTRiM - czyli jak zrobić jak przerobić :)

D

Dariusz

Gość
Ogryzek napisał(a):
Każdy klepie jak umie na swoim poziomie... Jednemu wychodzi lepiej drugiemu nie, sam przymierzam się do blaszek (ale jakoś nie jestem ich pewien). Tamara jest spoko- tylko malowanko do poprawy (jak na mój gust). Szacuneczek za samo podjecie się tej pracy :D
Dziecko w podstawowce lepiej by zrobilo z papieru. :D :D :D

Rafał G.

Znany użytkownik
Reakcje
3 1 0
Dariusz napisał(a):
Ogryzek napisał(a):
Każdy klepie jak umie na swoim poziomie... Jednemu wychodzi lepiej drugiemu nie, sam przymierzam się do blaszek (ale jakoś nie jestem ich pewien). Tamara jest spoko- tylko malowanko do poprawy (jak na mój gust). Szacuneczek za samo podjecie się tej pracy :D
Dziecko w podstawowce lepiej by zrobilo z papieru. :D :D :D
Jeżeli ja - kompletny antytalent w dziedzinie konstrukcji mikro i nerwus twierdzę, że zrobiłbym to lepiej - świadczy o tym, że model jest totalnie zwalony.

D

Dariusz

Gość
Rafał G. napisał(a):
Jeżeli ja - kompletny antytalent w dziedzinie konstrukcji mikro i nerwus twierdzę, że zrobiłbym to lepiej - świadczy o tym, że model jest totalnie zwalony.
...ale unikat. Moze sie pojawi na allegro za jakies 2000 zlotych (cena wyjsciowa ma sie rozumiec).
Dzieki temu przybedzie pare postow w temacie absurdy na alledrogo....a co tam jest w tym sloiku?

tekatka

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Skoro umówiliśmy się, że forum jest modelarskie i ma traktować o modelarstwie, rozmawiajmy o modelach, a nie o ich sprzedaży na Allegro, na Ebayu, czy innych e-marketach.
Praca z metalem jest wyższą szkołą jazdy. Łatwiej jest robić coś z elementów fototrawionych niż z kawałka blachy.
Nawet doskonały blacharz samochodowy chociaż raz w swoim fachu użył szpachli, więc uwagi typu "dziecko zrobi to lepiej" można włożyć tam, gdzie każdy może sobie dośpiewać.
Proponuję krytykom wykonać lepsze wersje ścianek bocznych kabiny do Tamary i pokazanie swoich dzieł, wtedy je ocenimy. Oczywiście życzę Im sukcesów.
Pozdrawiam Wszystkich Świątecznie i ciepło

D

Dariusz

Gość
tekatka napisał(a):
Skoro umówiliśmy się, że forum jest modelarskie i ma traktować o modelarstwie, rozmawiajmy o modelach,
Calkowicie popieram. Rozmawiajmy o modelach a nie o czyms co modelem nie jest. Nie kazdy ma zdolnosci manualne i potrafi cos stworzyc. Gorzej jak ktos nie ma w sobie odrobiny samokrytycyzmu.