• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Mój ZNTK ZNTK Bierawa

OP
OP
Kris

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
3.934 68 5
Ufff, dzisiaj uporałem się z wagonem barowym i restauracyjnym.....
Zazdroski to wielka próba cierpliwości przy wycinaniu. :) Jutro pokażę komplety :)

Otwieranie wagonów to osobny temat ;)

Jak się zrobi ciepło i będzie można pracować na zewnątrz, przyjdzie pora na bonanzę i bohuny, tam trzeba przemalować wnętrza.

Przy okazji....pytanie.
Większość zdjęć w necie pokazuje, że ryflaki i bonanzy nie miały zasłonek. Tylko na zdjęciach promocyjnych. W ruchu nie.
Czy aby na pewno? Może na początku, ale kiedy to było. Nie umiem znaleźć na forum.
Wagon rowerowy z epoki Va też nie miał zasłonek, czy miał ? W necie przeważnie zdjęcia bez. Z zasłonkami nie znalazłem.

Będę wdzięczny za rozwianie wątpliwości. :)

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.459 16 0
Większość zdjęć w necie pokazuje, że ryflaki i bonanzy nie miały zasłonek. Tylko na zdjęciach promocyjnych. W ruchu nie.
Czy aby na pewno? Może na początku, ale kiedy to było. Nie umiem znaleźć na forum.
Wagon rowerowy z epoki Va też nie miał zasłonek, czy miał ? W necie przeważnie zdjęcia bez. Z zasłonkami nie znalazłem.

Będę wdzięczny za rozwianie wątpliwości. :)
Bonanza w ruchu.

Załączniki

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 13
Tabor 2
Tabor 3
Tabor 9
Tabor 9