• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Zlot miłośników wąskotorówek w Białośliwiu.....

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
987 82 5
W tym roku odbył się kolejny zlot miłośników wąskotorówek w Białośliwiu. Zapraszam na małą fotorelację.
Tegoroczną atrakcją był parowozik Borsig z Maltanki.
1.jpg
Zachowany odcinek do Kocik młyna przebiega przez las i jest niezwykle malowniczy.
2.jpg
Odbyła się parada taboru, kilka fotek.:)
3.jpg 4.jpg
5.jpg 6.jpg
Byli też goście z Węgier, np. oryginalny pojazd rowerowy. Pan ze zdjęcia drugiego, zafundował mi ekscytującą przejażdżkę do Kocik Młyna. Chyba niezbyt się dogadaliśmy:ROFL:, bo na pytanie ile to cudo wyciąga przyspieszył do ponad 35km/h.....emocje były.
7.jpg 8.jpg
Pociąg dla Vipów, na który się załapałem na ''krzywy ryj''. A co? W końcu przygotowałem fotoreportaż dla forum Modelarstwo.
9.jpg
Jeszcze kilka zdjęć z imprezy, która może nie miała takiego rozmachu jak w roku ubiegłym, ale była bardzo sympatyczna i mogła się podobać.
10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg
Z forum był jeszcze kolega nohab, którego poznałem i serdecznie pozdrawiam z tego miejsca.(y)