• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Zestawy w PC - kolekcja darius25

Reakcje
0 0 0
Schubert'y mnie zamurowały... o_O Nie wiedziałem , że herpa tyle ich zrobiła :D Czwórka jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem, jak i ta R'09 4x2 ;) Czyli z 6 ich wyszło wszystkich, nie?

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Oba modele piękne. Mimo, że pierwszy ma bardziej stonowane kolory, to drugi jest ciekawszy. Z racji na te historyczne obrazki. Elvis, garbus, titanic itd. No klasyka.

Reakcje
11.617 67 1
Jak poprzednie dwa modele średnio mi się spodobały tak ten actros jest całkiem fajny . Wyobrażam go sobie bez tych malunków z srebrną góra chłodni , a resztę bym zostawił .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.174 387 20
Wszystkie trzy ostatnio pokazane bardzo fajnie wyglądają. Pięknie spasowane konie z naczepami. Malowanie, jak to zwykle w Twoich pisankach, świetne. (y) Tu nie mam faworyta.