Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Obydwa modele ciekawe. Pierwszy ze względu na kontener, drugi ze względu na ciągnik. Ten kontener DAL rzadko widywany, a do Magnumki mam po prostu sentyment.
Zdecydowanie Actros jest tutaj faworytem. Mam go w oryginalnej wersji z puszką Hanjin i jest to jeden z tych modeli , które podobają mi się szczególnie No ale o czym tu mówić-każdy zestaw kontenerowy ma swój urok Każdy model bez wyjątku tutaj pokazany bardzo mi się podoba.
Bardzo fajne są te kontenery chłodnie AWM-u, bogato zdobione, fajnie się prezentują. Ciekawa prezentacja, jedynie jakiś ładunek by się przydał na tego flatcontainer Hamburg Sued...
W zestawach Hapag Lloyd pozmieniałem wszystkie podwozia i naczepy na niebieskie,tak jak było to w modelach fabrycznych Renault Magnum i Premium z Herpy.Nie był to lada wyczyn znaleźść ten sam odcień,ale się wkońcu udało.Dzieki takim detalom,kolekcjap prezentuje się jeszcze lepiej