• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Zestawy kontenerowe - kolekcja darius25

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Obydwa modele ciekawe. Pierwszy ze względu na kontener, drugi ze względu na ciągnik. Ten kontener DAL rzadko widywany, a do Magnumki mam po prostu sentyment.

WIŚNIA

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Zdecydowanie Actros jest tutaj faworytem. Mam go w oryginalnej wersji z puszką Hanjin i jest to jeden z tych modeli , które podobają mi się szczególnie :D No ale o czym tu mówić-każdy zestaw kontenerowy ma swój urok ;) Każdy model bez wyjątku tutaj pokazany bardzo mi się podoba.

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Bardzo fajne są te kontenery chłodnie AWM-u, bogato zdobione, fajnie się prezentują. Ciekawa prezentacja, jedynie jakiś ładunek by się przydał na tego flatcontainer Hamburg Sued... :)

OP
OP
darius25

darius25

Aktywny użytkownik
Reakcje
28 0 0
W zestawach Hapag Lloyd pozmieniałem wszystkie podwozia i naczepy na niebieskie,tak jak było to w modelach fabrycznych Renault Magnum i Premium z Herpy.Nie był to lada wyczyn znaleźść ten sam odcień,ale się wkońcu udało.Dzieki takim detalom,kolekcjap prezentuje się jeszcze lepiej;)
DSCN5725.JPG
DSCN5726.JPG
DSCN5727.JPG
DSCN5728.JPG
DSCN5729.JPG
DSCN5731.JPG

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Rewelacyjne zestawy. Pomysł z podwoziami świetny. Po takiej prezentacji nie pozostaje nic innego jak uzupełnić kolekcję o zestawy z kontenerami.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 10
Samochody ciężarowe 93