• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Składy Zestaw 15 wagonów towarowych pociągu PKP epoka III

Marcin

Użytkownik
KKMK
Reakcje
23 0 0
Po wymianie informacji ze sklepem Lokomodel i za ich zgodą, informuję że kolekcja ,,szarych'' wagonów firmy Brawa ekslusive z ep.lll na zlecenie tegoż sklepu nie skończy się na 15 wagonach gdyż obecnie planowanych jest już 23 wagony a to nie ostatnie słowo z ich strony. Na przyszły rok jest planowane wydanie z tej kolekcji 2-3szt. kolejnych wagonów z tej serii , info będzie w okolicach lutego 2024r.

Reakcje
28 3 0
Powoli zbliżamy się do końca 2024 roku, czy w tym roku ukazały się nowe modele z tej serii firmy Brawa w szarym malowaniu, jeśli tak to prosiłbym o zdjęcia tych wagonów.
No faktycznie - zleciało. Ztcw, to kolejne modele są w planach. Ale dokładnie co najpierw i kiedy, to nie wiem. Raczej w tym roku już nic nie wyjdzie. Poprzednio Loko-Model zapowiadał z odpowiednim wyprzedzeniem.

Reakcje
1.563 13 6
Model tej węglarki w kolorze czerwieni tlenkowej jest w sprzedaży, pokazuję również model cysterny czteroosiowej która była 7 modelem tej serii. Zdjęcia ze strony sklepu Loko Model. 48448-2-pkp-800x800.JPG 49614-1-brawa-lokomodel-h0-800x800.jpg Marcinie, zdjęcie tej węglarki którą pokazałeś to nie dotyczy tej serii.
48448-2-pkp-800x800.JPG
49614-1-brawa-lokomodel-h0-800x800.jpg

Ostatnio edytowane:

Marcin

Użytkownik
KKMK
Reakcje
23 0 0
Marcinie, zdjęcie tej węglarki którą pokazałeś to nie dotyczy tej serii
A to przepraszam, mój bład. Można usunąć mój post.
Koledzy, w tym wątku zostały pokazane zdjęcia 12 szt. modeli z tej serii. Czy są to wszystkie wydane do tej pory modele z tej serii?
Miało być 15szt......

Cały ten set jest/był opóźniony w sprzedaży. Natomiast sporo modeli zalega w sklepie i jest w sprzedaż do dziś co zapewne to jest powodem braku zapowiedzi kolejnych wagonów.

Ostatnio edytowane: