• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja zbieranina Adixa

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.609 67 1
AWM wiele razy malowaniami zaskakiwał , to jest świetne . Szkoda tylko tych malowanych "kocich oczu" w dafie . Psują one nieco efektowność modelu .

OP
OP
Adix

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.834 2 0
Do tej serii modeli A+G jak i Ton Derix z poprzedniej prezentacji mam jeszcze kilka modeli. Ale musza poczekac na swoja kolej. Reszta moich modeli jest w polsce, a jest tego trochej:cool:. Mysle ze bedąc w lipcu na wakacjach w polsce bede mogl wkoncu zabrac ze soba moja zbieranine.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.141 387 20
Świetne modele pokazujesz. Co jeden to ciekawszy. Fajnie, że stawiasz je na dioramce. To duży plus. Natomiast przydałoby Ci się jakieś tło, bo kuchenne tematy nie za bardzo tu pasują. ;) :D

OP
OP
Adix

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.834 2 0
Świetne modele pokazujesz. Co jeden to ciekawszy. Fajnie, że stawiasz je na dioramce. To duży plus. Natomiast przydałoby Ci się jakieś tło, bo kuchenne tematy nie za bardzo tu pasują. ;):D
Pomysle nad tym zeby dolozyc tlo. Kazde slowo jest brane pod uwage. Dzieki za mile slowa, pomoc i podpowiedzi:cool:

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.468 2 0
Tempo prezentacji masz szybkie:)jednego modelu nie zdąży się opisać a tu już następny prezentowany;)modele z trzech ostatnich prezentacji wyglądają super(y)gratuluję.

OP
OP
Adix

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.834 2 0
Ojjjjj ale wtopa :rolleyes:. I poszlo w Polske!!!! OTO . No i (o to ) mam ich kilka z firm ktore mnie interesowaly. Maja tez swoj urok .:cool: Dzieki za wpisy i milego ogladania;)

OP
OP
Adix

Adix

Znany użytkownik
Reakcje
1.834 2 0
No to jeszcze z Holland Oto Daf Xf Jan De Rijk / Swalmen / Venlo.
Tak cos dzisiaj sprobowalem z tlem ale to jeszcze jest do dopracowania. Takie pierwsze proby. :niepewny:
20220527_213026.jpg
20220527_210739.jpg
20220527_210832.jpg
20220527_210937.jpg

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.859 4 0
Bardzo duzo prezentacji w krótkim czasie. :) Zacznę od A+G. AWM nie grzeszy dokładnością ale różnorodności malowań można im pozazdrościć. W tym kontekście bardzo ciekawy duet.
Kolejne dwa ciekawe metalowce. KLG to pewnie WSI a Jenssen?
Na koniec bardzo dobrze znana klasyka - Jan de Rijk. Duży plus za próby z tłem. (y):)

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Samochody ciężarowe 1774