Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Do tej serii modeli A+G jak i Ton Derix z poprzedniej prezentacji mam jeszcze kilka modeli. Ale musza poczekac na swoja kolej. Reszta moich modeli jest w polsce, a jest tego trochej. Mysle ze bedąc w lipcu na wakacjach w polsce bede mogl wkoncu zabrac ze soba moja zbieranine.
Świetne modele pokazujesz. Co jeden to ciekawszy. Fajnie, że stawiasz je na dioramce. To duży plus. Natomiast przydałoby Ci się jakieś tło, bo kuchenne tematy nie za bardzo tu pasują.
Świetne modele pokazujesz. Co jeden to ciekawszy. Fajnie, że stawiasz je na dioramce. To duży plus. Natomiast przydałoby Ci się jakieś tło, bo kuchenne tematy nie za bardzo tu pasują.
Tempo prezentacji masz szybkiejednego modelu nie zdąży się opisać a tu już następny prezentowanymodele z trzech ostatnich prezentacji wyglądają supergratuluję.
Ojjjjj ale wtopa . I poszlo w Polske!!!! OTO . No i (o to ) mam ich kilka z firm ktore mnie interesowaly. Maja tez swoj urok . Dzieki za wpisy i milego ogladania
No to jeszcze z Holland Oto Daf Xf Jan De Rijk / Swalmen / Venlo.
Tak cos dzisiaj sprobowalem z tlem ale to jeszcze jest do dopracowania. Takie pierwsze proby.
Bardzo duzo prezentacji w krótkim czasie. Zacznę od A+G. AWM nie grzeszy dokładnością ale różnorodności malowań można im pozazdrościć. W tym kontekście bardzo ciekawy duet.
Kolejne dwa ciekawe metalowce. KLG to pewnie WSI a Jenssen?
Na koniec bardzo dobrze znana klasyka - Jan de Rijk. Duży plus za próby z tłem.