• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Zapowiedzi firmy Lenz na rok 2023

Tempest

Znany użytkownik
Reakcje
657 3 0
Elektryfikacja zerówkowych linii kolejowych postępuje.

Zapowiedzi na rok 2023

Jest już dostępna E41, niedługo ma być E94 a w pierwszym kwartale 2023 ma pojawić się E44.

Miałem zbierać na E94 ale forsę przepiłem i przepaliłem :eek:, że o zakupie dwóch N-kowych ( :sick: ) spalinówek nie wspomnę :D

Więc od jutra żadnych używek i żadnych enek, tetetek i hazerówek. Walka na kilku frontach źle się kończy. :)

I jeszcze ...

Jeśli ktoś chciałby trzy "boczniaki" w cenie dwóch (dokładnie 2,0179372197309417040358744394619) sobie zakupić to jest okazja.

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Tempest

Tempest

Znany użytkownik
Reakcje
657 3 0
Zareklamowałem przed dwoma chwilami boczniaki w "dobrej" cenie ale przed chwilą w półmroku uruchomiłem mój skład złożony z donnerbuschen'a oraz boczniaka że o brankardzie nie wspomnę i nieopatrznie włączyłem w nich światła. No i cała prawda wyszła na jaw. :eek:

W wagonie donnerbuschen znajduje się imitacja deskowania ściany wagonu i nawet imitacja popielniczki a w boczniaku goły plastik i szybki. Zdjęcie słabe, "komórkom" robione. Z prawej wiadomo co a z lewej też pewnie nietrudno się domyślić, nie chce mi się tej niemieckiej nazwy wpisywać ponownie choć Ctrl-C i Ctrl-V mam opanowane.

makieta_161.jpg

Ooo...hooo...oo, słabe to. A może to edycja dla Europy Wschodniej mi się trafiła, choć na zdjęciach w Spur Null Magazine też chyba tak to wygląda ale bardziej szczegółowych zdjęć gdzie indziej nie szukałem.

Idę wreszcie odpakować ten mój spalinowóz enkowy (drugi "w drodze"). Tam czy jest wnętrze czy go nie ma to żadna różnica bo i tak nic nie widać ;):devil:

Ostatnio edytowane:
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 0/0m/0e/0f 20
Tabor 0/0m/0e/0f 3