• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Budownictwo Zapory kolejowe

PULMAN

Znany użytkownik
Reakcje
32 0 0
Witam. Jakiego byście polecali producenta który produkuje zapory kolejowe ,,szlabany'' ale takie które by jak najlepiej przypominały polskie realia???

Karol K.

Znany użytkownik
Reakcje
70 0 0
panie Czesławie a jaka jest cena tego urządzenia ??? (mam nadzieję że... :neutral: )
...nie są to przypadkiem zaporyt Weinerta?

hugwa

Moderator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
388 26 4
Próbujesz mi wcisnąć że wandalizm prewencyjny jest lepszy od zarobkowego?
Zbyszek napisał(a):
Rozważania moralne mam gdzieś....
Interesujące w kontekście obrazka w stopce...

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
955 79 5
hugwa napisał(a):
Próbujesz mi wcisnąć że wandalizm prewencyjny jest lepszy od zarobkowego?
Nooo, ja nie sprzedaję na allegro. Tam nikt z reguły się nie pyta kto, skąd ma różne ciekawe rzeczy.
Obrazek w podpisie jest ok, gość wyprzedził epokę (ten co go namalował), aż dziw, że go nie spalili na stosie za te swoje konstrukcje, wizje i wynalazki. ;)

OP
OP
PULMAN

PULMAN

Znany użytkownik
Reakcje
32 0 0
Właśnie je już po napisanym temacie znalazłem te się wydają bardzo dobre Panie Czesławie to ile te zapory kosztują??? Najwyżej będę zbierać na nie parę lat :???:

OP
OP
PULMAN

PULMAN

Znany użytkownik
Reakcje
32 0 0
A tak swoją drogą to kiedy jest kolejne spotkanie w bytomiu??? Bo przecież jest tak blisko mnie a chciałbym się paru rzeczy dowiedzieć.

Czesław Turko

Aktywny użytkownik
Reakcje
241 2 0
PULMAN napisał(a):
od której się zaczyna i gdzie się to spotkanie znajduje????
Spotkanie zaczyna się o godz 9.00 w Bytomiu Miechowicach w szkole podstawowej 54 na ul Reptowskiej 86. Dojazd autobusem z dworca autobusowego linią 623 Należy wysiąść na 8 przystanku i kawałek dojść pieszo lub dojazd samochodem z Bytomia w kierunku Wrocławia a następnie w kierunku na Pyskowice. Zapraszamy zainteresowanych.