Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Jeżeli masz własny projekt możesz go wydrukować w kraju. Firmę którą polecają również na innych forach jest: Melius Manu
Tutaj kontakt: biuro@meliusmanu.pl
Też mam zamiar zamówić w meliusmanu. Jest trochę zabawy, bo wymagają rozłożenia projektu na kolory. Napisz maila, wszystko opiszą, włącznie z cenami.
A co projektujesz, jeśli to nie tajemnica, bo ja walczę z maszynami budowlanymi.
W Corelu pracuje się na warstwach. Chcą na każdej osobno biały podkład, czarny, kolory itp. Oczywiście za dopłatą zrobią to sami. Fajnie, bo wycinają też maski do naklejania przy malowaniu. Wszystko dokładnie opiszą w mailu.
Teraz kumam ,ale moim zdaniem to trochę dziwne jak masz konkretny projekt na którym np. są trzy kolory to całokształt trzeba rozłożyć na trzy części co zajmuje miejsce na wybranej formatce, a tym samym brak miejsca na napisy na przykład (jednokolorowe). A jeszcze zapytam czy ewentualne zrobienie to przez w/w firmę też kosztuje 25 zł jak za wykonanie projektu?
Teraz kumam ,ale moim zdaniem to trochę dziwne jak masz konkretny projekt na którym np. są trzy kolory to całokształt trzeba rozłożyć na trzy części co zajmuje miejsce na wybranej formatce, a tym samym brak miejsca na napisy na przykład (jednokolorowe).
Nie do końca, te kolory są nakładane warstwami jeden na drugi, także zajmowany obszar nie zmienia się. Co do cen to nie wiem dokładnie, wyślij maila do nich.
Tak naprawdę, też rysuję projekt. Może niech ktoś, kto pierwszy otrzyma wydruk zamieści tu opinię , co do grubości folii itp.
Chodzi mi po głowie taki pomysł, że może warto wrzucić kiedyś nasze dzieła w 1 miejsce, żeby nie powielać niepotrzebnie pracy rysunkowej...
Korzystałem już 2 razy z usług tej firmy i co do jakości wydruku polecam. Jest dobrej jakości. Co do grubości, to zastosowanie płynów pod i na kalkę sprawia że pole z kalką staje się po prostu matowe i często nie czuć tego pod palcem. Co do tych projektów to jest sporo zabawy, sam miałem kilka nieporozumień z wykonawcą, ale dlatego że zleciłem im podział na warstwy bo mój Corel się zbuntował i tego robić nie chce, z reszta sam nie umiem.
Melius Manu również mogę polecić, z resztą kontakt to firmy mam właśnie od marpamy. Jakość wydruku i łatwość w nakładaniu są godne polecenia. Wszystkie moje projekty mają kalkomanie z tej firmy.
Proszę usunąć nasze cenniki ze swojego postu.
Są one okresowo aktualizowane i każdemu zainteresowanemu wysyłamy zawsze aktualny.
Taka publikacja bez naszej zgody i wiedzy wprowadza tylko zamieszanie.
Proszę usunąć nasze cenniki ze swojego postu.
Są one okresowo aktualizowane i każdemu zainteresowanemu wysyłamy zawsze aktualny.
Taka publikacja bez naszej zgody i wiedzy wprowadza tylko zamieszanie.