Witam
W poniedziałek i wtorek wysyłka obecnie wykonanych giętarek. Muszę wszystkich PRZEPROSIĆ że dopiero teraz ale wiele czynników się na to złożyło. Awaria frezarki (Made in China), najpierw zębatka od zmiany biegów się rozleciała potem awaria z napędem posuwu osi tj. sterownik i wiele innych rzeczy
. Dziękuję wszystkim za cierpliwość i wyrozumiałość. Jeszcze raz Przepraszam Wszystkich oczekujących.
Przymierzam się do kolejnej serii i chętnych i zdecydowanych zapraszam do zamawiania. Jeśli nic złego się nie wydarzy to następna partia powinna być wysłana do odbiorców w okolicy połowy marca.
Do szanownych kolegów mam prośbę. Nie bardzo radzę sobie z obcymi językami a chciałem i próbowałem na zagranicznych forach też przedstawić ofertę i albo post z moją ofertą jest kasowany albo uznawany za spam
Być może znajdą się tutaj tacy co mogli by się na zagranicznych forach pochwalić giętarką i spowodować że ktoś z zagranicy byłby zainteresowany moim produktem. Albo podpowiedzcie jak to zrobić i gdzie aby było jakieś zainteresowanie giętarkami
Pozdrawiam Serdecznie
Roman-ov